KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Chip tuningkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Chip tuningChip-tuning Motor-optimalizálás


Az autónk motorja az általa elégetett üzemanyag levegő keverékből nyeri a teljesítményt. Minél több levegőt és üzemanyagot éget el a motorunk annál nagyobb teljesítményt ér el.

Alap tuning a motor szerkezeti megbontása nélkül: Sport kipufogórendszerrel nyitjuk kifelé a motor öblítését, ezáltal növeljük a kiáramló gázok mennyiségét, sportlégszûrõvel növeljük a befelé áramló levegõ mennyiségét. Ezekhez a megváltozott öblítési viszonyokhoz hozzá hangoljuk a gyújtást és az üzemanyag-szabályzást. Ezt injektoros autóknál chip-tuning teszi lehetõvé. Így akár 20-25% teljesítménynövekedés érhetõ el. Ebben tudunk neked segíteni egy helyen.

Régebbi autóknál a keverékképzést mechanikus karburátorral oldották meg. A gyújtás hagyományos röpsúlyos forgó elosztós kivitelben. Ilyen rendszereknél több üzemanyagot a karburátorban lévő fúvókák nagyobbra cserélésével lehetett elérni. A gyújtásállítás, az elosztó eltekerésével történt.

Mai korszerű gépjárművek keverékképzése, üzemanyag szabályzása és gyújtása elektronikus úton, komputerrel vezérelve történik. A gyári paraméterek módosítása, a komputerben lévő memória chip átírásával oldható meg. Ezt hívjuk chip-tuning-nak.

A chip-módosításával nem csak tuningolni, drasztikusan teljesítményt növelni, hanem fogyasztást optimalizálni, esetenként csökkenteni lehet.

Napjaink sorozatgyártásban készült autói elnagyolt beállításokkal készülnek. Ezért rájuk fér az utóhangolás, finomítás.

Ezzel az autóra és egyénre szabott összehangolással, optimalizálással, sokkal kezelhetőbbé, rugalmasabbá, élvezhetőbbé tehetjük autóját.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, információért és árajánlatért keresse kollégánkat!

 

Dinamit

 

Dinamit

 

 

 

Partnerünket aki chiptuningot készít az alábbi linken érheted el:

     www.tuningferi.hu

 

 

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
21
© 2010-2022 Dinamit Dob