KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
SEBRINGkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
SEBRING


 

Sebring

 
2001 "Nemesacél" technológia

Évtizedek alatt szerzett tapasztalatok, osztrák minõségi munka, és a versenysportok melletti elkötelezettség elõnyt biztosítanak a Sebringnek a kipufogóberendezés építés terén. Egy original SEBRING sportkipufogó berendezés áramlástechnikája, csõ és hangtompító dimenzionálása gondoskodik az optimális motorteljesítményrõl és erõtartalékról. Keresztmetszet meghatározás, áramlásanalízis, nyomás-, vibráció-, és decibelmérés garantálja a kipufogórendszer motortipushoz, jármûhöz és a mindenkori felhasználási terülthez való optimális meghatározását.

Sebring

 

A teljesítmény vizsgáló pad diagramban dokumentálja az optimális teljesítményt, a tökéletes nyomaték növekedést és végsõsoron a SEBRING fejlesztési osztály kiváló munkáját. A siker hallható, látható, és érezhetõ, a versenypályán ugyanúgy, mint az utakon.

 

Sebring

 

Felépítés:
- A kipufogórendszer a gázvezetéstõl, valamint a hangelvezetéstõl a perforáción át úgy van konstruálva, hogy 3-5% közötti teljesítmény-növekedést ér el, a törvényes zajelõírásokat betartja és végül eléri a közkedvelt "SEBRING" hangot
- Az optimális hangtompításhoz a kiváló anyag a kõ- vagy üvegszálgyapot
- A nemes acélgyapot megakadályozza a kõ- vagy üvegrostgyapot kifújását

 

Garantált tökéletesség

Évtizedes tapasztalatok és a versenysportban a kemény vizsgák garantálják a SEBRING sportkipufogó-berendezések legjobb minõségét, a legjobb feldolgozást és a különösen hosszú élettartamot.
Minden SEBRING kipufogóberendezésre 36 hónapos gyári garancia vonatkozik (km korlátozás nélkül). A SEBRING márka az ISO 9001 tanúsítvány alapján kezeskedik a minõségért. (EWG/ABE jóváhagyás TÜV pótvizsgálat nélkül).

Sebring

- többkerék vizsgálópad
- 3D csõmérés
- Automatizált végcsõkészítés
- CNC-vezérelt csõhajlítógép

 

Sebring

 

Motorsport

A SEBRING már korábban feltûnt a motorsportban. A 60-as évek közepén szoros kapcsolatot épített ki Jochen Rindt-el (az 1970-es Forma 1-es világbajnokkal), egy partnerkapcsolatot, amelay ma is a technológiatranszfer bázisát képezi az élsporttal. Hangzatos nevek, mint az osztrák Grand Prix pilóták, Dr.Helmut Marko, Karl Wendlinger, vagy Alexander Wurz is a SEBRING-gel váltak naggyá. A SEBRING 2001-ben az F12 Minardi csapatának más partnerei között a tesztpilóta Andrea Piccini - aki ezenfelül a Forma 3000-ben is bizonyította a tehetségét - társaként szerepelt.

 

Sebring

 

A világszerte legerõsebb Forma 3-as bajnokságon Németországban jól szerepelt a SEBRING duó Stefan Mücke és MArkus Winklehock. A 20 éves Mücke 10 dobogós hellyel 2 gyõzelemmel épp hogy csak nem kapta meg a címet, és Vizemeister lett. A 21 éves Markus Winkelhock, a korábbi Forma 1-es pilóta, Manfred fia, 3 gyõzelmet hozott a premier szezonban és a bajnokságban ötödik lett. De a SEBRING az utánpótlás terén is aktív. Többek között Christian Paar 125 köbcentisével megnyerte az osztrák állami bajnokságot.

Egy nagy terület hét gyártó több mint 30 jármûvével az extraosztályú német Challenge (DTC) túrakocsi bajnokság. Kimagasló gyõztes lett a SEBRING pilóta, Markus Gedlich (2m1cm magas!) BMW 320i-vel. A Sportline osztályon négy Audi TT-R-t vet be a Nürburgring gyõztes Laurent Aiello, Matthias Ekström, Martin Tomczyk és Christian Abt részére, a szériapartnerségig az osztrák Challenge (ÖTC) túrakocsikba.

 

Sebring


Akár nemzeti vagy nemzetközi, a rallyesportban számos SEBRING pilóta egészen elõre került. Így csillogott az 1999-es osztrák bajnok Achim Mörtl egy Subaruval. Ugyancsak az élcsoportban van Gottfried Kogler a SEBRING-Peugeot 106 Kit-Car-jával. A nézõk további kedvencei Erich Petrakovits (Ford Escort WRC) és a fia Christian (VW Golf)

 

 

 

SEBRING-i technológia

Csapatszellem a SEBRING-nél

Struktúrákat lehet kopírozni, de egy csapatnak a szellemét és szivét nem. A SEBRING azért is olyan sikeres, mert mindenki egy irányba húz. Egy géppark végül is annyira jó, mint az emberek akik kezelik. Ezért is számít a SEBRING a munkatársaira. Átfogó beiskolázások, folyamatos továbbképzések az osztrák kipufogóprofiknál természetesek. A leállás visszalépés. A felelõsségteljes, és legjobban kiképzett személyzet részére egy csúcstechnikával ellátott High-Tech géppark mellett a legmodernebb kommunikációs eszközök is rendelkezésre állnak.
A SEBRING mottója néha: "vissza a jövõbe". Mert még a 21. században is jól jön és számít a kézmûvesség. Így az exkluzív kisszériáknál vagy a speciális nagyteljesítményû kipufogóberendezéseknél a versenysporthoz a kézimunka egyszerûen elkerülhetetlen, akkor is ha a Know-how-ra és a SEBRING szakemberekre hagyatkozni lehet.

Sebring

SEBRING - hagyomány az új évezredben

A SEBRING több mint három évtizede mindent megtesz a sportkipufogó berendezések legjobb minõségéért. Az 1963-ban alakult hagyományos vállalat sikeresen fejleszt és gyárt autókhoz és motorkerékpárokhoz sportos kipufogókat. Az ógörög Centaur - félig ló, félig ember - szimbolizálja a SEBRING logóban dinamikus módon a SEBRING filozófiát és technológiát. A SEBRING mottója: "Ausztriában világpiacra". Nemcsak a teljesítmény optimálás azaz növelés fontos, hanem a kiváló anyagminõség és az attraktív termék megjelenítés is. Az új feldolgozási technológiák alkalmazása a SEBRING-nek lehetõvé teszi, hogy a gyártásnál rendkívüli formákat valósítson meg.

Sebring

GYÁRTÁS

- berendezés a kipufogók sûrûség vizsgálatához
- jobbra és balra bepréselés és hornyolás
- CNC-vezérelt felfüggesztés készítés
- elektropolírozó berendezés
- összekötõ elemek kalibrálása
- egy REIS hegesztõrobot munka közben

 

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
23
© 2010-2022 Dinamit Dob