KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Tuning és Árakkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Tuning és Árak


Alap tuning a motor szerkezeti megbontása nélkül

Sport kipufogórendszerrel nyitjuk kifelé a motor öblítését, ezáltal növeljük a kiáramló gázok mennyiségét, sportlégszûrõvel növeljük a befeléáramló levegõ mennyiségét. Ezekhez a megváltozott öblítési viszonyokhoz hozzá hangoljuk a gyújtást és az üzemanyag-szabályzást. Ezt injektoros autóknál chip-tuning teszi lehetõvé. Így akár 20-25% teljesítménynövekedés érhetõ el.

Cégünk ebben nyújt segítséget sport kipufogóival, légszûrõivel és chip-tuningot készítõ partnereivel.


Motor teljesítményének növelése kipufogó által: Kipufogó Tuning

A FELADAT: olyan kipufogórendszer kialakítása mely a széria autók kipufogórendszereivel szemben támasztott követelményeket a hátérbe szorítva, a motor teljesítményének növekedését eredményezi. Tehát a fogyasztás, a zajszint és a károsanyagkibocsájtás növekedésével jár (járhat) a lóerõk ilyen módon történõ elõbányászása.

A CÉL: Kipufogórendszer átalakításával szabadabbá, gyorsabbá tegyük a gázáramlást. Ilyenkor a kipufogórendszer átmérõjét növeljük 45-50-55-60 mm-esre vagy még nagyobbra, és a hangtompítódobok fojtásán variálunk. Mindezt természetesen az autó adottságainak és a megrendelõ igényeinek figyelembevételével, egyedileg méretezve és hangolva.

Sportdobok, sportkatalizátorok, sportleömlõk

Feladatuk egyrészt a motor teljesítményének növelése, másrészt a sportos hanghatás elérése.

Sport hátsódob (sportos hang)

Sportos hang eléréséhez nem kell feltétlenül teljes rendszerrõl beszélnünk, ez egy sport hátsódobbal is megoldható. Ezek általában átmenõ vagy kamrás perforált csöves belsõrésszel készülnek, hangelnyelõ anyaggal kitömve. Az így készült dobok a magas frekvenciák csillapítására szolgálnak és kellemes, mély hangot hallatnak. A teljesítményt maximum 2-4%-ban tudják növelni.

Kis és közép kategóriás autóknál ez 45.000 - 65.000 Ft, nagyobb autóknál 30.000 - 45.000 Ft körüli összegbõl megoldható.

A szép külsõ érdekében ajánljuk, rozsdamentes anyagból készült díszvégeinket, mely a kipufogó és az autó dísze, hisz ez látható mindenki számára. Díszvégeinket nagy választékban kínáljuk kerek, szögletes, ovális, szilvamag, és egyéb extrém formában, egyenes és dtm felfele hajlított változatban is átlag 6.000 és 20.000 Ft közötti árban.

Sport középdobok

Hasonló elven mûködnek, mint a sport hátsódobok, perforált csöves belsõrésszel. Mivel közelebb helyezkednek el amotorhoz, nagyobb a hõterhelésük, ezért hõállóbb hangelnyelõ anyaggal készülnek. Teljesítményt 2-4%-al növelik.

Kis és közép kategóriás autónál 20.000-Ft, nagyobb autóknál 45.000 - 55.000 Ft körül árban kaphatók.

Sport és verseny katalizátor

Méhsejtszerû, rácsos szerkezetû felépítése ritkább szövésû mint a gyári. Így könnyebben áthalad rajta a kipufogógáz. Ha belenézünk, jobban átlátunk rajta. A gyári kerámia katalizátortól eltérõen strapabíróbb fém-monolit belsõrésszel készül. Mechanikai sérülésekre kevésbé érzékeny, a kerámia katalizátorok nagy hibája, hogy összetörik a belsõ részük. Ez nemcsak azért kellemetlen, mert zörög, hanem mert keresztbefordulva eldugíthatja a kipufogót és megáll a motor, gátolva az autó továbbhaladását. Ez utcai használatnál is kellemetlen, hát még versenykörülmények között.

Utcai sport katalizátorok 45.000-Ft-tól.
OBD 2-es sport katalizátorok 55.000-95.000-Ft-ig.

MNASZ által elfogadott homológ HJS verseny katalizátorok 90.000-Ft.-tól kaphatók, mérettől függően.

Sport hengerenkénti leömlõk

A leömlõ egy olyan gyûjtõcsõ, ami a motortól közvetlenül vezeti a kipufogógázt a rendszerbe. Ez gyárilag öntvénybõl készül, rövid hosszon és éles törésekkel olyan formában, hogy össze tudja fogni, több henger kiáramló gázait. Tulajdonképpen pont ez a hibája is, hiszen a gázok összedolgoznak, örvénylenek benne, zavarva a különálló hengerek mûködését.
A sportleömlõ hosszan elnyújtott csövei, enyhe íveikkel, a hengerek különválasztásával megakadályozzák, hogy ezek a különbözõ ütemekben dolgozó hengerek egymásra káros hatással pufogtassák ki a gázt.

4-leömlõk egyedileg készített és méretezett átlag 150.000-Ft-tól.

Teljes sportrendszerek

Ilyenkor minden egyes elem átdolgozásra kerül. Leömlõ, katalizátor, középrész, hátsórész. A jobb öblítés, és így a nagyobb gázáteresztés érdekében, a gyárinál tágabb 45-50-55-60-70-76 mm-es átmérõben készülnek. 10-20% teljesítménynövekedés érhetõ el. Az ára minden esetben egyedi.


Az árak tájékoztató jellegûek, a felszerelést is tartalmazzák. Ettõl eltérhetnek egyedi elképzeléseid megvalósítása vagy AKCIÓINK miatt.
Termékeinkre minimum 1,5-év garanciát vállalunk.

Szaktanácsért és pontos árajánlatért hívd kollégánk, aki segít az elvárásaidnak és az autódnak legmegfelelõbb kipufogó kiválasztásában!
Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
6
© 2010-2024 Dinamit Dob