KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Ilyet nekipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Ilyet ne


"A rossz minőség okozta keserűség tovább tart, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm."

 

 

  Először csak arról szólt ez a rész hogy mire vigyázzunk, hogy át ne verjenek minket és normális minőségű munkát kapjuknk a pénzünkért, ha kipufogó szervizben javítottunk, de sajnos ki kell egészíteném néhány gondolattal. Mégpedig mire figyeljünk oda, mit tegyünk, vagy ne tegyünk kifogó szervizben való látogatásunk alkalmával.

1. Amennyiben érdeklődsz, legyen az telefonon vagy e-mailben esetleg bármilyen más felületen, akkor azt az autód pontos adatainak bemondásával, leírásával tedd! Pontos típus, hengerűrtartalom, teljesítmény adat, milyen kaszni. Kombi, ferdehátú, szedán, cabrió stb. Illetve mond el, írd le azt is légy szíves, mit szeretnél! Felhívsz, és csak annyit mondasz a C4-edre kell kipufogó, Akkor nem fogom tudni milyen autó, Citroen vagy Corvette, nem mindegy. Mond el, hogy milyen kipufogót szeretnél, gyári jellegűt vagy sportosat, és komplett rendszert vagy csak valamelyik részét. Elég fárasztó naponta „harapó fogóval” kihúzni ügyfelekből, hogy mit szeretnének, Illetve tizenkettedig e-mailváltásra eljutni odáig, hogy tudjunk árajánlatot adni, mert tizenkettedik e-mailre derült ki milyen autóra mit szeretnél.

2. Amennyiben telefonon érdeklődsz, kérlek, azt egy jó telefonról tedd meg, ami jó, hogy haljuk egymást. Naponta többször futok bele olyan hívásokba, amit alig hallok, és az érdeklődő bevallása szerint tudja, hogy alig hallom, mert rossz a telefonja. Tisztelj meg azzal, hogy egy jó telefonról telefonálsz, mert borzasztó fáradtszó és agyleszívó így találgatni, hogy mit is szeretnél.

 

3. A legfontosabb. Előjegyzésre dolgozunk az autók időpontra érkeznek. Kérjük ne késs! Amennyiben késsel, tolódik az előjegyzés és a következő autót nem tudjuk időben elkezdeni. Te sem örülnél neki, ha az előtted lévő ügyfél késése miatt Nem tudnánk időben elkezdeni az autódat és felesleges időt kellene eltöltened várakozás. Illetve a csúszás végett később elkészülő autód miatt, nem érnél oda időben a gyermekekért az óvodába.

"Ellophatod valakinek a lovát, a tehenét, ökrét, vadászpuskáját. Mindenét ellophatod és visszaadhatod megint, vagy megtérítheted az árát. Csak egy valamit, ha ellopsz valakitől, nem térítheted meg soha. S ez az idő! Ha valakinek az idejét lopod, azt úgy megloptad, hogy soha jóvá nem teheted. A várakozásban eltelt időt semmi hatalom a földön nem hozhatja vissza. Nincs, eltelt, vége. Örökre elveszett, és te voltál az, aki a jóvátehetetlen veszteséget okoztad. Érted? Attól a naptól kezdve, ha valakinek szavamat adom, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszek – akkor már ott vagyok öt perccel azelőtt, még ha vénasszonyok esnek is az égből, ahogy drága jó nagyapám szokta volt mondani. Erre neveltem gyermekeimet és unokáimat is. Nem azért, mert késni neveletlenség, hanem mert több annál. Aki öt percet késik, az öt percet ellop valakinek az életéből, amit nem tehet jóvá soha. Ha egyszer megígérted valakinek, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz."

Amennyiben nem tudsz eljönni egy általad foglalt időpontban az autóddal, kérjük, időben jelezd! Igy nem fosztasz meg mást a lehetőségtől, és mi sem állunk itt üresenjáratban. Főleg BMW tulajdonosok figyelmét hívnám ere fel. Sajnos 10-ből 5 bejelentett BMW-s nem jön el a kért időpntra és a telefont sem veszi fel, ezzel erősíti a bunkó Bmw-s sztereotípiát. :(

4. Amennyiben beteg vagy, légyszíves ne tegyél ki minket annak a veszélynek, hogy betegségeddel megfertőzől! Mi lebetegszünk, nem lesz, aki megcsinálja kipufogódat. Legtöbbünknek van otthon családja, pici gyereke, akiket szinten nem szeretnénk, ha rajtunk keresztül megfertőznél! Szerintem érthető! Tehát amennyiben beteg vagy, maradj otthon seggeden és gyógyulj meg!

5. A jó munkához szükség van a munkához szükséges időre és pénzre. A olcsó legyen, csak "kenjük be valahogy sárral" vagy "gecizzük össze fasszal" (ügyfelek szájából idézek) a lentebb látható képeken lévő munkák minősége, amihez nem szeretnénk a nevünket adni. Korrekt árakon dolgozunk, a visszajelzések is ezt mutatják. Kérlek ne alkudozz, nem a piacon vagy! Mi sem tudunk alkudozni járulékok, adók, áfa, villanyszámla stb befizetésekor. Idő gépünk sincs sajnos, igy hiába kéred oldjuk meg fele vagy negyed annyi idő alatt a munkát, nem tudjuk. Hidd el a munkához szükséges időintervallumra vállaljuk a munkákat. Nekunk sem érdekünk, hogy üljünk rajta, vagy feleslegesen húzzuk a munkavégzést. Szerencsére van mit csinálnunk, magunkkal szúrnánk ki.

6. Szeretjük, ha ilyeneket mondanak nekunk: "Én is meg tudom csinálni." (Akkor miért nem csinálod meg, miert jöttél hozzánk?) "Mit szarakodtok? Miért kell ehhez ennyi idő? Hiszen csak fel kell tenni." (Ilyen egyszerű, akkor miert nem teszed fel te?) "A haverom azt mondta..." (Meg is indokolta, amit mondott? Rendszerint nem, csak azt mondta, aki általában pék vagy pizzatár és fingja nincs miről beszél, mert ő is csak hallotta valakitől, aki szinten pék vagy pizza futár, de neked ez elég, hogy elhidd az a tuti.)

7. "Imádjuk az autó versenyzőket!" A kipufogó szinte a legutolsó mozzanata egy versenyautó építésének. Így, mire hozzánk kerül az autó, rendszerint elfogyott a rá szánt idő és a pénz. Mert a karosszérialakatos, a motorépítő, a fényező nem lett kész időben, és igy csúszásban van az autó építése pedig napokon belül verseny. Ezért egy versenyautót a legtöbb esetben nem sikerül a megbeszélt időpontban elhozni hozzánk, igy borítja az előjegyzésünket. Az elvégzendő munkához szükséges idő fele vagy negyede alatt kellene megoldani, és természetesen nagyon olcsón vagy ingyen, mert a pénz már elfogyott így a végére. Tehát időutazók sem vagyunk és jótékonysági intézmény sem.

8. Tartsd tiszteletben a munkaidőnket! H-P 8-17:30-ig, SZ: 8-13-ig. Érkezz zárásig az autódért, ne késs! Illetve ne 17:20-kor akarj 1-2-3-órás munkát elvégeztetni! Minket is vár otthon a családunk, gyermekünk, igy szeretnénk időben végezni, bezárni. 8-órai nyitás előtt, ha ideérsz, kérlek ne hangoskodj! Volt aki reggel 7-től a haverjával hangosan röhögcsélve eldohányozgatta az időt, miközben ordított a zene az autójából. Erre nem kíváncsiak a szomszédok, sem mi.

9. Normál sebességel közlekedj az utcánkban, ne száguldozz, még elgázolsz valakit! Ne túráztasd feleslegesen autód motorját, főleg szétszakadt kipufogóval! Hidd el hallani, ha megérkezel, anélkül is.

KÖSZÖNJÜK!

 

 

 

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
4
© 2010-2024 Dinamit Dob