KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokREMUS motortuningChip TuningKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Tuning felszerelések
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Komplex Tuningkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Komplex Tuning


Komplex szolgáltatás egy helyen!
CHIP-TUNING, KIPUFOGÓ TUNING, LÉGSZÛRÕ TUNING EGYMÁSHOZ HANGOLVA!

 

Dinamit

 

Alap tuning a motor szerkezeti megbontása nélkül: Sport kipufogórendszerrel nyitjuk kifelé a motor öblítését, ezáltal növeljük a kiáramló gázok mennyiségét, sportlégszûrõvel növeljük a befelé áramló levegõ mennyiségét. Ezekhez a megváltozott öblítési viszonyokhoz hozzá hangoljuk a gyújtást és az üzemanyag-szabályzást. Ezt injektoros autóknál chip-tuning teszi lehetõvé. Így akár 20-25% teljesítménynövekedés érhetõ el. Ebben tudunk neked segíteni egy helyen. Amennyiben felkeltettük érdeklõdésedet ezzel a komplex szolgáltatásunkkal, a részletek iránt érdeklõdj kollégánknál!

Példa:
Kis 106-os Peugeot 1.4-esem van. Felraktam rá a gyári 13-as kerekek helyett 15-ösöket. Az autó lomha lett és a fogyasztása is meg nõt 7-rõl 9-lterre. Amúgy is érzésre nyúlós volt és nagyon kellett forgatni a motort felsõ fordulatszám tartományban, hogy menjen az autó. Készítettünk rá egy hengerenkénti leömlõs 50-es sport rendszert. Benne hagytuk a gyári katalizátort, de lehet bele sportosat is rakni. A kipufogó rendszerrel minimum 8-12% plusz teljesítményt lehet elõcsalni. Kapott az autó egy K&N sport betét légszûrõt.
Sport légszûrõvel 2-3% pluszt lehet még elérni. Most már a motorom kapott levegõt, és a kipufogó rendszer nyitásával át is tudta azt dolgozni. Hozzáhangoltuk a gyújtás és az üzemanyagot chip-tuninggal. Igazán ekkor állt össze az autó. A chiptõl a forgós 1,4-es motor nyomatékos, alacsony fordulaton is erõs lett. Egyenletesen húz 1500-6500-as fordulatig. A fogyasztásom is bármily hihetetlen visszaállt 7-literre, miközben az autó, sokkal jobban megy, és elbírja a 15-ös kerekeket.
A végsebesség is meg nõt. 160-170 km/h-ig intenzíven egyenletese húz. Egyenes úton 200-al sikerült vele mennem, ami egy ilyen kis autótól nem semmi! Klímát meg sem érzi.

Vannak jól és kevésbé jól tuningolható autók. Autó típustól függõen egy ilyen komplex tuninggal akár 20-25% plusz teljesítménynövekedés is elérhetõ!

RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJ KOLLÉGÁNKNÁL!

 

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
10
© 2010-2021 Dinamit Dob