KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Szilikon Csövekkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Szilikon Csövek


Szilikon csövek

A termékek szilikontextil anyagból készülnek, vízhűtési rendszerhez gyártott csövek, alkalmasak személygépkocsi vízcsöveknek és levegő csőnek intercoolerekhez. 2-3 bar üzemi nyomásra készülnek, de jóval többet is bírnak. Olajálló, nyomás álló. A tömlőket maximum 1000-mm-es hosszban forgalmazzuk, de rövidebb szakaszokat is adunk el belőle. Akár centiket is. Termékeinket - melyeknek mérete megengedi - postai utánvétellel is árusítjuk.

Ezeket mi nem gyártunk, csak forgalmazunk különböző méretűeket. Ezekből szoktunk egyedileg intercooler csőrendszereket kiépíteni vagy esetleg meglévő csövek helyett pótolni úgy, hogy összerakjuk különböző méretű és formájú szilikon csövekből, amiket fém csövekkel és bilincsekkel toldunk meg. Ezek a webshop-ban találhatóak. Ezekből lehet akár online is rendelni, amiből majd összeállítja a megrendelő, vagy egy szerelő. Illetve mi is össze tudjuk állítani minta alapján itt Bp 16-kerületi szervizünkben amennyiben elhozza mintát. Autóról le és felszerelést is meg tudjuk oldani, előzetes időpont egyeztetéssel.


szilikon cső kép[eredeti]


webshop_gomb[eredeti]

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
2
© 2010-2024 Dinamit Dob