KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokREMUS motortuningChip TuningKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Tuning felszerelések
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
TUNING Felszerelések Nanopad / Telefon tartókipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   


Nanopad fotó

NANOPAD Univerzális telefon pda tartó

NANOPAD Univerzális telefon pda tartó.

Felhasználási területek:

  • teherautóban
  • autóban
  • lakókocsiban
  • motoron

  • Mivel a nanopad minden tömör felületen megtapad, újabb és újabb felhasználási módok születnek... * Sokan használják autójukban radardetektor tartóként, mivel olcsóbb, mint beszerelni egy gyári tartót. * A irodákban sokaknál váltja fel a nanopad a "post it" jellegű ragadó papírokat, mivel így mérettől függetlenül bármilyen papírt kitehetnek, mondjuk a monitor szélére. * Otthon, távirányító tartónak is használható! * A hűtőszekrényre téve akár bevásárlólistát is rögzíthetünk rá. * Látható az autó üvegén is, így a parkolójegyet könnyebben észre lehet venni.

Hová tegyük a mobiltelefont, MP3 lejátszót,iPod-ot, navigációt, napszemüveget, golyóstollat, parkoláshoz érméket, papír zsebkendőt? Ezeket és még megannyi más apróságot, amikre az utazás során szükségünk van, anélkül, hogy az útról levennénk a tekintetünket, csak kevés esetben tudjuk karnyújtásnyira elhelyezni.

 

Egy innovatív német cég a nanotechnológiát felhasználva sorozatgyártásra fejlesztette a terméket, ami ezt a problémát példás módon megoldja.A technika eme vívmánya saját maga is odatapad a műszerfalra, illetve a ráhelyezett tárgyak is rá és még sportos vezetés mellett is biztonságosan rögzíti azokat.

 

Amilyen biztosan megtartja a tárgyakat, ugyanolyan könnyen el is lehet távolítani őket.


A Nano-pad felhasználási területe szinte határtalan. Hosszú élettartam, könnyű tisztítás! Ha a tapadóerő egy idő után (pl.:poros lesz) csökken, akkor a termék vízzel és némi mosogatószerrel lemosva villámgyorsan tiszta és ismét bevethető lesz.

Nem mágneses! Ragasztóanyagot nem tartalmaz és minden tömör felületen megtapad. A Nano-Pad zseniális tulajdonságait a legmodernebb nanotechnológiának köszönheti, elve egy vákuumot képző felületstruktúrán nyugszik. A német INOTEC cég gyártja, eredetileg űrutazásra fejlesztették ki.

Kosárba / 39 db
Termékeinket - melyeknek mérete megengedi - postai utánvétellel is árusítjuk.
Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
7
© 2010-2021 Dinamit Dob